شیعه

شیعه

پادگان سایبری
شیعه

شیعه

پادگان سایبری

تقدیر از کارکنان گردان ترابری زمینی به مناسبت روز ملی حمل و نقل

به مناسبت روز ملی حمل و نقل ۲۶ آذر ماه امیر سرتیپ دوم خلبان اسماعیل لشکری با کارکنان گردان ترابری زمینی دیدار و گفتگو کرد.

تقدیر از کارکنان گردان ترابری زمینی به مناسبت روز ملی حمل و نقلبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، فرمانده پایگاه هوایی شهید دوران شیراز در جلسه‌ای که با کارکنان گردان ترابری داشتند، گفت: در تاریخ تحولات صنعت حمل و نقل کشورمان، روز‌ها و ایام سرنوشت سازی بوده اند که نقشی تعیین کننده در شکل گیری و انسجام شبکه حمل ونقل کشور داشته اند و ۲۶ آذر سال ۱۳۶۲ نیز از آن جمله است.

امیر لشکری، به فرایند کار ارتش و نقش واحد‌های پشتیبانی در تحقق اهداف ترسیم شده اشاره کرد و افزود: همکاران سختکوش ترابری همواره در موفقیت‌های کسب شده در نیروی هوایی نقش مثبت و موثری را ایفا می‌کنند.

امیر لشکری حفظ آمادگی لازم برای انجام ماموریت‌های سازمانی، حسن خلق و اخلاق حرفه‌ای، رعایت اصول ایمنی وپیشگیری از حوادث جاده‌ای وحفظ جان کارکنان، تعمیر ونگهداری مناسب خودرو‌ها ورعایت کامل مقررات و قوانین را از مهمترین اولویت‌های کاری کارکنان ترابری برشمردند.

گفتنی است ایجاد تنگنا‌ها و محدودیت‌ها در نظام ترابری کشور، یکی از تبعات اقتصادی جنگ تحمیلی بوده که به لحاظ موقعیت ویژه جغرافیایی و دسترسی گسترده ایران به آب‌های آزاد، بیشترین مبادلات تجاری کشور همواره از طریق بنادر جنوبی صورت می‌گرفته و با بروز جنگ تحمیلی، مشکلات و محدودیت‌های فراوانی در گلوگاه‌های اصلی کشور رخ داده به طوری که از مجموع بنادر فعال پنجگانه آبادان، خرمشهر، بندرامام، بوشهر و بندرعباس، بنادر آبادان و خرمشهر به کلی از صحنه حمل ونقل حذف شدند و بندر امام نیز به دلیل نزدیکی به مناطق جنگی به حالت نیمه تعطیل درآمد.

از سوی دیگر به علت نیاز‌های فزاینده ناشی از ضرورت‌های جنگ و افزایش جمعیت، میزان واردات کالا‌های اساسی از طریق بنادر فعال افزایش یافته بود و تعداد زیادی از کشتی‌ها در انتظار تخلیه در بنادر، نگرانی‌های فراوانی در زمینه بروز بحران ناشی از اتمام ذخایر کالا‌های اساسی در شهر‌ها و جبهه‌های جنگ، فساد محمولات غذایی کشتی‌های در انتظار تخلیه، تهدید کشتی‌های منتظر تخلیه از سوی هواپیما‌ها و توپخانه دشمن هزینه‌های کمرشکنی را در این زمینه به کشور تحمیل می‌کرد به طوریکه درآذر ماه سال ۱۳۶۲ تعداد کشتی‌های منتظر تخلیه به حدود ۱۰۰ فروند رسید.

رهبر کبیر انقلاب اسلامی نیز در سخنرانی خود در روز ۲۶ آذر ماه ۱۳۶۲ با انفاس قدسیه خویش، ضمن اطمینان دادن به مردم در زمینه وجود مایحتاج عمومی به مقدار مورد نیاز در بنادر جنوب، کامیون داران کشور را به مشارکت در تخلیه هرچه سریعتر بنادر فراخواندند.

در پی صدور فرمان تاریخی امام راحل کامیونداران، رانندگان و مؤسسات و انجمن‌های صنفی آمادگی خود را برای مشارکت در بسیج تخلیه بنادر اعلام کردند و در نهایت با درایت حضرت امام (ره) و فداکاری، ایثار و تلاش شبانه روزی دست اندرکاران حمل و نقل، مشکل تجمع کالا‌های وارداتی و نوبت‌های طولانی تخلیه کشتی‌ها در بنادر کشور حل شد.

۱۴ سال پس از زمان صدور فرمان امام راحل در سال ۱۳۷۶ به پیشنهاد وزارت راه و ترابری وقت و برای آگاه سازی هرچه بیشتر جامعه با نقش و جایگاه بخش حمل و نقل روز ۲۶ آذر ماه از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور به عنوان روز حمل ونقل تعیین شد.

بنابراین روز و هفته یادشده زمان مناسبی برای قدردانی از خدمات ارزشمند کلیه فعالان در صنعت حمل ونقل اعم از جاده‌ای، هوایی، ریلی و دریایی و ... و همچنین بازنگری در نیاز‌ها و مشکلات این بخش است.

انتهای پیام/

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.